クロエ 財布

オークリー サングラス 人気

オークリー アウトレット

ニューバランス 人気

クロエ

VI HAR LANSERT NYE NETTSIDER I DAG GÅ INN PÅ WWW.OPPLEVVERDEN.NO

      Forsiden
      Ferie og event
      Fiskereiser
      Jaktreiser
      Safari og feriereiser
       -Drømmesafari 12 dager 
       -Fototur/Safari/Ekspedisjon  
      Galleri
      Viltarter
      Betingelser
      Samarbeidspartnere
      Kontakt oss
      Om oss
      Pakkeforslag
 

Bestill
Motta vår nye katalog.
Trykk her!

Ønsker du deg en eksotisk og spennede drivjakt? Slutt å let, du har akkurat funnet den!
Ønsker du deg en fantastisk
drivjakt? Trykk her!
 


Lykkelig Afrika jeger, les mer...
En jaktdrøm blir realitet!
Se? Trykk her!

  
 

Les hvorfor du må se etter
RGF-medlemskap
her.

 

DISSE BØR DU IKKE REISE MED NÅ
http://reise.aftenbladet.no/reise/article4279390.ece 

 

Oppdaterte reiseråd fra
Utenriksdepartementet
http://www.landsider.no/

 

 Sjekk været i Afrika
 http://www.yr.no/

  Sansynligvis den beste
søkemotoren på nett
http://www.google.no/

 

 Her er flyselskapene du ikke
 bør fly med
http://e24.no/naeringsliv/verdens-10-versye-flyselskap/3932769

 

Se etter Reisegarantifondets logo: Ved markedsføring av pakketurer skal markedsfører ifølge pakkereiselovens § 3-1 opplyse at garanti er stilt samt garantistillers navn skal framgå. Informasjon om at garanti er stilt, kan gis ved å bruke fondets logo  eller tekst <Medlem i Reisegarantifondet> i tilknytning til arrangørens navn 

BraVO Norge - intensjon: garanti for din tur

Reklamasjonsnemnda er opprettet med hjemmel i pakkereiseloven, og skal behandle klager mot alle som selger /produserer pakkereiser og som stiller den lovpålagte garantien til Reisegarantifondet.


SCI

NRFs medlemmer er i dag, etter regler nedfelt i foreningens vedtekter, forpliktet til å respektere Reklamasjonsnemnda for pakkereisers avgjørelse i tvister og klagesaker angående selskapsreiser/pakkereiser produsert av og/eller solgt via dem.  

  

 

   
 

Reiseforslag

“Et Afrikansk Eventyr

                                                      Cape Town, safari og strand   

Turen begynner med et opphold i Cape Town: Cape Town er en av de mest populære feriebyene i verden. Noen sier den er verdens vakreste. Med Table Mountain som kulisse, ligger byen der som “et stykke Europa i Afrika". Dere vil få med dere mye av det som er å oppleve i Cape Town og omegn.

Deretter flyr dere til Durban: i den Sør-Afrikanske provinsen KwaZulu-Natal. Her finner man våtmarksområdet St. Lucia ved Det Indiske Hav, et UNESCO World Heritage Site, og noen av de eldste viltområdene og reservatene i Afrika. Mulighetene for fantastiske dyre opplevelser er optimale. Dere stifter bekjentskap med det stolte folkeslaget Zuluene.

Dag 1-4: Ankomst Cape Town om formiddagen. Dere blir møtt på flyplassen og tatt med til hotellet. Det er mye å oppleve i Cape Town området. Sentrum av Cape Town: V&A Waterfront, Green Market Square og å nyte solnedgangen over Cape Town fra Table Mountain. Middag på en av de mange sjømat-restaurantene ved Waterfront er absolutt å anbefale... Innkvartering ved “V&A Waterfront” hotell av god standard. Det er lurt å bo i dette området, for her kan man spasere om kveldene til alle fasiliteter uten å være avhengig av transport. (F)

Cape Castle www.proteahotels.co.za– Cape Castle 3 netter

Cape Castle 3* rating. Alle rommene har en sittegruppe og fullt utsyrt kjøkken-krok for self catering. Tv på alle rom. Ca 15 minutters spasertur ned til Waterfront. ( Under 2 km)

Det er et godt utvalg av restauranter i området. Har et lite svømmebasseng på taket: fantastisk utsikt (svømmebassenget er ca 10X3 meter og er 1,2 meter dypt).

Eks. på aktiviteter:

Alle utfluktene kan organiseres fra hotellet, eller hvis ønskelig: Så kan vi forhåndsbestille utflukter.

-Vi foreslår vinruten! Full dag, med besøk på fire-fem av de berømte vingårdene, vinsmaking og lunch.

-Kapp Det Gode Håp, Chapmans Peak, Simon’s Town for å se de spesielle Kapp pingvinene.

-Båttur ut til den kjente fangeøya; Robben Island.

-Museum: “The Slave Lodge”, tidligere “Cultural History museum” og “South African National Gallery” er å anbefale.

-Strender: Camps Bay eller Clifton Beach er begge nydelige sandstrender og verdt et besøk.

-Two Oceans akvarium regnes blant de 10 beste i verden.

Dag 4-6: Fly videre til Durban. Dere møtes på flyplassen og taes med til hotellet. I Durban bør det være noe for enhver smak: shopping, strand, restauranter fra alle verdenshjørner, besøk på det største urtemarkedet i verden og markeder. Delfin safari, dyphavs-fiske, hai senter og et utrolig flott akvarium. Innkvartering i Umhlanga Rocks rett nord for Durban, 3 stjerners hotell ved stranden. Kort gå-avstand til butikker og restauranter. (Frokost inkludert) www.proteahotels.co.za– Protea Hotel Umhlanga Rocks 2 netter

Dag 6-7: Dere får utlevert leiebil: Etter frokost setter dere kursen nordover til himmellandet Zululand, og til Simunye Zululandsby.( 3 timers kjøring) Her skal dere bli kjente med det mektige folkeslaget, Zuluene. Dere rir på hester eller sitter i oksevogn ned i den uberørte dalen der Biyela klanen regjerer. En skikkelig kulturopplevelse: spydkasting, kjepp slåssing, besøk hos høvdingen, sang og dans. Dere bor i runde Zuluhytter av topp standard, og får lokal og kjempegod mat. Stedet tar maksimalt 36 personer, så dette er ikke for “masseturistene”. (Frokost/Middag inkludert) www.proteahotels.co.za– Simunye Zulu Lodge 1 natt

Dag 7-9: Dagen begynner med et besøk hos høvdingen og frokost, før dere fortsetter til et av de mest spennende områdene i Sør-Afrika: St. Lucia.( 2 timers kjøring) St. Lucia er en liten fiskelandsby som ligger midt i det nye verdens verneområdet (UNESCO World Heritage Site). Ankommer St. Lucia i tide til lunch: Hva med en krokodille pizza? Båtcruise i solnedgang. Denne turen går nordover på en 12 mils brakkvannsinnsjø. Dette er det stedet i Afrika der det er flest flodhester (Ca. 800). Dere vil garantert få se krokodiller, og et fantastisk rikt fugleliv. 

Vi anbefaler å kjøre på safari gjennon naturreservatet i denne verdens nye verneområdet, og ende i paradiset: Cape Vidal! Her er det sandstrender så langt øyet kan se. Ypperlige forhold for snorkling og fisking.

Det er også mulighet for å dra på havfiske. Hva med å få en Marlin på kroken? Spennende! Kan anbefale nattsafari i St.Lucia, da det er her flest gjester har sett leopard! Eller dere kan dra på ridetur gjennom reservatet – flott måte å oppleve naturen på! Overnatting i flott gjestehus. (Frokost inkludert) www.avalone-guesthouse.com2 netter

Litt mer om hva dere kan gjøre under oppholdet her: Ingen av aktivitetene er inkludert

- Ridning for to: Hestene som brukes er South African Boerperd, sterke flotte hester som er spesielt gode å ri i ”Bushen” Det er et utvalg av hester slik at rytterne kan bli matjet til en passende hest. Men rytterne bør være relativt ridevante, spesielt på safari rideturene.

-To timers ridetur langs stranden, pris ca 300,-Zar per person: P.g.a tidevannet, vil denne rideturen starte klokken 14.00

- Halv dags ridetur: I ”The Greater St.Lucia Wetland park” Sjanse til å se neshorn, bøffel, flodhest og antiloper, pris 500,-Zar per person. P.g.a varmen, anbefaler de at denne rideturen starter 07H30 ( 4 timers ridetur)

-Full dags safari ridetur: Ca en 30 km ridetur, pris ca 800,-zar per person

Delfin/Hvalsafari: Ikke helt sesongen i Juli men kan anbefale en tur på sjøen, enten under oppholdet her eller senere i Durban.

Nattsafari: En typisk nattsafari foregår slik:

Blir hentet ved gjestehuset klokken 20H00 og kjører inn i viltområdet. Sjanse for å se nattdyr og flodhest. Man lyser med to sterke lyskastere ut av bilen. Tilbake senest klokken 24H00

Koster ca 300,-per person ( Uansett alder)

Båtsafari oppover innsjøen: Noe som alle kan være med på: Tar ca 2 timer og koster 100,-Zar per person ca 75,-zar for barn. Vi kan forhåndsbetilles, men kan også lett taes på sparket.

Dag 9-11: Det er tid for en litt annen type safari opplevelse, og dere forflytter dere til Amazulu Private Game Reserve. Her drar dere på leting etter de ”uoppnåelige Big Five” (elefant, løve, neshorn, bøffel og leopard). Fantastiske dyreopplevelser i fem stjerners lodge, og en helt unik safari opplevelse er garantert.

En typisk dag i viltreservatet starter tidlig om morgenen: det er da sjansen for å se dyr er størst. Opp ca kl. 05:00. Te/kaffe og en enkel frokost serveres før safariavgang. 3-4 timers safari med innlagte pauser, og tilbake til lodgen for en helsebringene ”brunch”. Midt på dagen er det ofte for varmt for både dyr og mennesker, så man holder seg kanskje rundt svømmebassenget. Ca. kl. 15:00 møtes dere til ”High Tea”, en snack lunch, før dere igjen drar ut på safari med drinker i solnedgangen over savannen. Safari er i åpen landrover med deres egen ”game ranger” (viltvokter) og ”tracker” (spor-leser), det er slik man virkelig får føle Afrikas dyreliv. Vi har erfart at tid og sted glemmes når en flokk elefanter blokkerer veien! Innkvartering i AmaKhosi Lodge 2 netter. (F/L/M + alt drikke også lokalprodusert alkohol + alle safarier + klesvask) www.amakhosi.com

Dag 11-13 : Etter siste morgensafari og frokost, så kjører dere til Durban ( 4-5 timers kjøring) . Man møtes på flyplassen og tas med til hotellet. Man tar en liten prat om turen, og får kart og vouchers for reisen i KwaZulu-Natal. I Durban bør det være noe for enhver smak: shopping, strand, restauranter fra alle verdenshjørner, besøk på det største urtemarkedet i verden og markeder.
Delfinsafari, dyphavsfiske og haisenter. Vi tar dere gjerne med rundt. Innkvartering på tre stjerners

hotell, http://www.proteahotels.com/protea-hotel-umhlanga.html (F) 2 netter

Dag 13 : Dere hentes og blir kjørt til flyplassen. ( Flyet går om ettermiddagen til Johannesburg )

Reisen kan være familietur eller med to stykker:

 

Sjekk været i Cape Town

http://www.weather.com/

 

                   Trykk her for å komme til vår kontaktinformasjon.            ... her for å komme til forsiden 

 
  Antall besøkende:   162665
  Sist oppdatert:   04.06.2013
     

Våre destinasjoner:


Sør-Afrika
http://no.wikipedia.org/wiki/
Sør-Afrik
aBotswana
http://no.wikipedia.org/wiki/
BotswanaMosambik
http://no.wikipedia.org/wiki/
MosambikNamibia
http://no.wikipedia.org/wiki/
Namibia
Tanzania
http://no.wikipedia.org/wiki/
TanzaniaTunisia
http://no.wikipedia.org/wiki/
tunisiaNew Zealand
http://no.wikipedia.org/wiki/
New_zealand

Flagg
Zimbabwe
http://no.wikipedia.org/wiki/
Zimbabwe

Det kappverdiske flagget
Kapp Verde
http://nn.wikipedia.org/wiki/
Kapp_Verde

Flagg
Zambia
http://no.wikipedia.org/wiki/
Zambia

 Kenya
Kenya
http://no.wikipedia.org/

  
CENTRAL AFRICAN REPUBLIC
http://en.wikipedia.org/

  
UGANDA
 http://en.wikipedia.org/