クロエ 財布

オークリー サングラス 人気

オークリー アウトレット

ニューバランス 人気

クロエ

VI HAR LANSERT NYE NETTSIDER I DAG GÅ INN PÅ WWW.OPPLEVVERDEN.NO

      Forsiden
      Ferie og event
      Fiskereiser
      Jaktreiser
      Safari og feriereiser
       -Drømmesafari 12 dager 
       -Fototur/Safari/Ekspedisjon  
      Galleri
      Viltarter
      Betingelser
      Samarbeidspartnere
      Kontakt oss
      Om oss
      Pakkeforslag
 

Bestill
Motta vår nye katalog.
Trykk her!

Ønsker du deg en eksotisk og spennede drivjakt? Slutt å let, du har akkurat funnet den!
Ønsker du deg en fantastisk
drivjakt? Trykk her!
 


Lykkelig Afrika jeger, les mer...
En jaktdrøm blir realitet!
Se? Trykk her!

  
 

Les hvorfor du må se etter
RGF-medlemskap
her.

 

DISSE BØR DU IKKE REISE MED NÅ
http://reise.aftenbladet.no/reise/article4279390.ece 

 

Oppdaterte reiseråd fra
Utenriksdepartementet
http://www.landsider.no/

 

 Sjekk været i Afrika
 http://www.yr.no/

  Sansynligvis den beste
søkemotoren på nett
http://www.google.no/

 

 Her er flyselskapene du ikke
 bør fly med
http://e24.no/naeringsliv/verdens-10-versye-flyselskap/3932769

 

Se etter Reisegarantifondets logo: Ved markedsføring av pakketurer skal markedsfører ifølge pakkereiselovens § 3-1 opplyse at garanti er stilt samt garantistillers navn skal framgå. Informasjon om at garanti er stilt, kan gis ved å bruke fondets logo  eller tekst <Medlem i Reisegarantifondet> i tilknytning til arrangørens navn 

BraVO Norge - intensjon: garanti for din tur

Reklamasjonsnemnda er opprettet med hjemmel i pakkereiseloven, og skal behandle klager mot alle som selger /produserer pakkereiser og som stiller den lovpålagte garantien til Reisegarantifondet.


SCI

NRFs medlemmer er i dag, etter regler nedfelt i foreningens vedtekter, forpliktet til å respektere Reklamasjonsnemnda for pakkereisers avgjørelse i tvister og klagesaker angående selskapsreiser/pakkereiser produsert av og/eller solgt via dem.  

  

 

   
 

Reiseforslag

12-dagers eventyr Namibia.

300 soldager i året gjør Namibia til et ettertraktet feriemål. Klimaet er typisk for halvørken områder hvor tørke forekommer regelmessig, og landet har navnet sitt fra den store Namib ørkenen som strekker seg langs hele kyststripen. Man finner et rikt dyreliv, en natur med stor variasjon i vetasjon og geologi. Og Namibia er spesielt kjent for sine massive sanddyner mot en klar blå himmel. Med Sossusvlei, Swakopmund, Damaraland, Ethosha og Windhoek får man et variert inntrykk av hva landet har å tilby.

DAG 1: Windhoek. Ved ankomst i Namibia henter en ut bil på flyplassen og kjører til gjestehuset. Hovedstaden ligger på Sentral platået omgitt av fjell. Beliggenheten gjør at man mest sannsynlig vil ha sol fra skyfri himmel og mild temperatur om dagen, og kalde netter. Windhoek er kjent for å ha mange dager i året med vind - derav navnet. Her finner man et rikt utvalg kunst og suvernirer, alt fra trommer og trefigurer på fortauene og til edlere steiner i butikkene. Oppholdet inkluderer overnatting i flott gjestehus, 10 minutters gange fra sentrum og med egen anerkjent restaurant. Frokost. 1 natt.

DAG 2-3: Windhoek - Sussusvlei ca 300 km. Området er kjent for sine eksepsjonelt høye sanddyner og fenomenale stjerneformede fjell. Fargene på sanddynene varierer fra svak aprikos til dyp rød, og står i sterk kontrast til de store hvite slettene ved foten av sanddynene. Overnatting i flott lodge på den eneste eiendommen som grenser direkte til Sossusvlei. Oppholdet inkluderer ovenatting på Kulala Dessert Camp (F/M). 2 netter.

Anbefaler at man bruker en dag i Sesriem Canyon og Sossusvlei - man kan enten bli med på guidet tur eller reise på egenhånd. Vamlufts ballong koster 2 500,- ZAR per person, og det er mulig å arrangere quad bike tur. Området byr på flere muligheter for fotturer.

DAG 4: Sossusvlei til Swakopmund ca 300 km. Neste stopp er kysten, og Namibia fremste turistdestinasjon. Swakopmund ble grunnlagt i 1892, og har et rikt utvalg historiske bygninger der den ligger som en oase mellom hav, ørken og sanddyner. Man kan ta naturen i bedre øyensyn fra hesteryggen, til fots eller med privat fly til Fish River Canyon og Skeleton Coast. Hansa Hotellet er et gammelt koselig familiehotell, hent sentralt i Swakop. Ikke spesielt utsikt, men er et av de hotellene guidebøkene nevner som et must. Oppholdet inkluderer Hansa Hotell med frokost. 
3 netter.

DAG 5: Det er også her man gjør sandboarding. Man kan bruke dagen på sandboarding, eller bare slappe av.

DAG 6: Man kan kjøre på egenhånd oppover langs kysten til Cape Cross, hvor man finner den største landbaserte selkolonien i verden.

DAG 7-8: Swakopmund til Twyfelfontein Damaraland ca 370 km. Her i hjertet av Damaraland finner man Damarane som ved siden av Bushmennene er landets eldste folkeslag. Twylfontein ble erklært nasjonal monument allerede i 1952 for sin omfattende samling av steinmalerier og rissinger. Alderen varierer fra 1 000 til 10 000 år med de fleste rundt 6 000 år. Anbefaler også å få med basaltkolonnene Organ Pipes og Petrifiet Forest med sine 300 millioner år gamle forsteinede trestammer. Og ikke minst, dra på elefantsafari. På leting etter de sky ørkenelefantene er en opplevelse for livet. Oppholdet inkluderer overnatting Doro Nawas (F/M). 2 netter.

DAG 9-10: Twyfelfontein til Ethosha ca 280 km. Namibia var det første land i verden som innførte naturvern i grunnloven, og Ethosha ble erklært verneområde allerede i 1907. Parken karktriseres av Ethosa Pan som for store deler av året utgjør en størknet oppsprukket hvit sandslette hvor luftspeilinger ofte forekommer. Fantastisk opplevelse av dyrelivet i Ethosha. Overnatting i Namutoni lodge Ethosha.

DAG 11: Retur til Windhoek og overnatting samme sted som ankomstdagen.

DAG 12: Avreise fra Windhoek.

 

Sjekk været i Namibia

http://www.weather.com/

 


Trykk her for å komme til vår kontaktinformasjon.            ... her for å komme til forsiden
 

 

 
  Antall besøkende:   162665
  Sist oppdatert:   04.06.2013
     

Våre destinasjoner:


Sør-Afrika
http://no.wikipedia.org/wiki/
Sør-Afrik
aBotswana
http://no.wikipedia.org/wiki/
BotswanaMosambik
http://no.wikipedia.org/wiki/
MosambikNamibia
http://no.wikipedia.org/wiki/
Namibia
Tanzania
http://no.wikipedia.org/wiki/
TanzaniaTunisia
http://no.wikipedia.org/wiki/
tunisiaNew Zealand
http://no.wikipedia.org/wiki/
New_zealand

Flagg
Zimbabwe
http://no.wikipedia.org/wiki/
Zimbabwe

Det kappverdiske flagget
Kapp Verde
http://nn.wikipedia.org/wiki/
Kapp_Verde

Flagg
Zambia
http://no.wikipedia.org/wiki/
Zambia

 Kenya
Kenya
http://no.wikipedia.org/

  
CENTRAL AFRICAN REPUBLIC
http://en.wikipedia.org/

  
UGANDA
 http://en.wikipedia.org/